Rólunk: EU-SOLAR Nyrt.

let the sunshine win

Az EU-Solar célja, hogy a magyarországi háztartások és vállalkozások számára megmutassa a napelemes rendszerek előnyeit és megszüntesse a villanyszámlájukat. Mindezt teljes körű szolgáltatással és első osztályú minőséget nyújtva.

Bevezető

Rólunk, röviden...

Tervezés

A tökéletes napelem rendszer alapja a pontos tervezésben rejlik, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá. Olyan rendszert tervezünk Önnek, amely hatékony, biztonságos és évtizedekig szolgálja a háztartását.

Kivitelezés

Teljes körű kivitelezést végzünk, természetesen garanciálisan. Mindezt nagyon gyorsan, minimális beavatkozással és elsőosztályú minőségben. Önnek még a hatósági bejelentéssel sem kell foglalkoznia.

Monitoring

Ha tudni szeretné, hogy aktuálisan mennyi energiát termel az Ön rendszere és miként spórol, akkor folyamatosan követheti azt, sőt, mi is követjük Önnek. Fejlett technológia, kényelmes használat.

Oktatás

Mivel a mi tudásunk nem lesz kevesebb azzal ha átadjuk, éppen ezért örömmel képezzük mindazokat, akik napelem rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak. Több profi hazai szakember = több önellátó háztartás!

Nagykereskedelem

A napelem rendszerek lelke, az inverterek kapcsán a GROWATT termékei mellett tettük le a voksunkat amelyek azon túl hogy részben magyar alapanyagból készülnek, számos szabadalommal rendelkezve kiemelkedő minőséget képviselnek.

Társadalmi szerepvállalás

A megújuló energiaforrások közül a napelem az egyik legbiztonságosabb és legkönnyebben alkalmazható megoldás. Amikor Ön napenergiát használ, akkor tesz egy lépést a bolygónk túlélése és megújulása felé.

NEM VAGYUNK VARÁZSLÓK, DE ELTŰNTETHETJÜK A VILLANYSZÁMLÁJÁT!

Mi az EU-Solarnál azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartást és vállalkozást szabadítsunk meg a villanyszámlájuktól, környezetbarát napelem rendszerek segítségével.

A napelem rendszereknek köszönhetően ügyfeleink nem csak óriási pénzösszegeket spórolhatnak meg, de közben hatalmas lépést tesznek a környezetvédelem felé.


A mi feladatunk, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára mutassuk meg a napelem rendszerek nyújtotta környezetvédelmi és anyagi előnyöket, majd segítsünk annak megvalósításában oly módon, hogy a napelem rendszer előnyeit hosszú évtizedeken keresztül élvezzék.

AZ ÉLET VILLANYSZÁMLA NÉLKÜL

Hasonlóan a nyugat-európai országokhoz, ahol a háztartások már maguknak termelik meg a szükséges energiamennyiségüket a napenergia segítségével, Önnek sem kötelező villanyszámlát fizetnie. Ehhez manapság már mind a technikai, mind a szabályozási feltételek is adottak Magyarországon is! A mi célunk, hogy jelentősen csökkentsük az Ön háztartásának vagy vállalkozásának kiadásait és így levegyük a terhet az Ön válláról.

Rendszereink inverter gyártó partnere a GROWATT, amely a magyarországi beszállítókkal a világ egyik legjobb invertereit állítja elő, a napelemes berkekben méltán elismert német photon laboratórium összehasonlító tesztjében rendre az elsők között szerepel. A Growatt számos szabadalom birtokosa és fejlesztéseinek köszönhetően egyfázisú inverterei a kiemelkedő minőség mellett, a Magyarországon elérhető legmagasabb hatásfokot kínálják.

MINDEZ UGYANAKKOR NEM LUXUS

A napelem rendszerek ma már nem elérhetetlen áron kaphatók, sőt azonnali megtakarítást jelentenek.

Ráadásul olyan finanszírozási modellben is tudunk segíteni, amely révén 30%-os állami támogatással, jelentős induló befektetés nélkül lehet Önnek napelem rendszere.

Egy professzionális napelem rendszerrel mindenképpen pénzt takarít meg, így az energia megtakarítás már nem pénz, hanem döntés kérdése!

Spóroljon Ön is és óvja mindezzel a természetet!

MI A KÜLÖNBSÉG A NAPELEM RENDSZEREK KÖZÖTT?

Röviden: a minősége és ebből fakadóan a hatékonysága, ami energiatermelésben mérhető. Nem mindegy, hogy az Ön napeleme milyen hamar kapcsol be, az invertere milyen hatékonysággal állít elő villamos energiát.

Az EU-SOLAR Nyrt. által forgalmazott GROWATT inverterek között biztosan megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbbet, hiszen ebben is segítséget nyújtunk.

A hatékonyság a napelem rendszerek életében kritikus.
Válassza a legjobb minőséget, ne érje be kevesebbel!


Tanusítványaink

Cégünk minden energiaszolgáltatóval szerződésben áll, így az általunk létrehozott rendszerek minden esetben elfogadottak! Az EU-SOLAR által Magyarországon értékesített rendszerek összteljesítménye már meghaladta az 1,5 MW–ot.


Büszkék vagyunk rá, hogy az EU-SOLAR Nyrt. “Bisnode AA” minősítéssel rendelkezik, ami nem csak a napelemes piacon, de az egész magyar piacon kiemelkedő hitelképességet és megbízhatóságot garantál.
(Erre a minősítésre a magyar cégek csupán 1,75%-a jogosult!)

Tanusítvány galéria


Petre András - CEO

A napelemes rendszerek szakértője

Petre András csaknem másfél évtizede foglalkozik napelemes rendszerekkel. A napelemszerelés elméleti alapjait, majd gyakorlatát Kaliforniában sajátította el, ismereteit pedig azóta a németországi EUREM (European Energy Manager) képzésen bővíti. Részt vett több nemzetközi konferencián és a hazai napelemszerelő és -karbantartó vizsgáját is megszerezte. Vezetett piackutatást, irányított többmilliárdos építési projektet.

2012-ben társalapítója, majd hamarosan már vezetője az EU-SOLAR Nyrt.-nek. Jelenleg ők a Growatt rendszerek egyedüli magyarországi forgalmazói, oktatói és az esetleges szavatossági igényekkel is hozzájuk fordulhatnak. A piac egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb szereplői. A 2014-es évben összesen 1,6 MW teljesítményű napelemes rendszert árusítottak vagy szereltek be az ország területén.


A tervezés, engedélyeztetés, beszerelés és a szavatossági igények esetén is keressék bizalommal őt és munkatársait!

Részletes biográfia:

 • 1990. Zipernowszky Károly Gépipari Technikum, elektronikai ágazat, ipari elektronikai szak

 • 1994. Oxford Brookes University, Omegaglen School of Management

 • 1997. Kalifornia, napelemszerelés

 • 2000. Kaliforniában 3 hónap szakmai gyakorlat, napelemes rendszerek telepítése

 • 2006. 1,3 millió eurós építési projekt menedzselése – hitelfelvételtől a használatba vételig – 50 fő és egy tucat cég munkájának koordinálása

 • 2009. Kalifornia, napelemszerelés továbbképzés

 • 2009. Napelem piackutatás Magyarországon

 • 2010. Németország, konferencia

 • 2011. Kína, SNEC PV konferencia

 • 2011. HMKE kivitelezések és kiserőmű-telepítés projekt menedzselése

 • 2011. Óbudai Egyetem, szolár mérnök továbbképzés

 • 2011-2012. EHE, majd később a Growatt inverterek magyarországi meghonosítása

 • 2012. Birmingham (Egyesült Királyság), konferencia

 • 2012. EU-Solar Zrt. szakértő és projektmenedzser, társalapító

 • 2012. Salgótarján, napelemszerelő és -karbantartó akkreditált vizsga E-001264/2015/B001 2012. az EU-Solar Zrt. napelemes tervezői, szakértői és energetikai szakértői minősítésének megszerzése

 • 2013. Németország, EUREM (European Energy Manager) hallgató DUIHK

 • 2013. Growatt oktatói minősítés

 • 2013. Több mint 1,6 MW-nyi napelemes kapacitás értékesítése, szerelése Magyarországon

 • 2014. Több mint 9 MW-nyi napelemes kapacitás értékesítése, szerelése Magyarországon (több mint 1200 db inverter értékesítése)

 • 2015. Elértük a 2014-es eladásokat az év közepére napelemes kapacitás értékesítése, szerelése Magyarországon

 • 2015. PTE Közbeszerzési referens OKJ-s képesítés megszerzése OKJ 52 343 01

 • 2015. EU-Solar Zrt. Felelős műszaki vezetői jogosultság

 • 2015. Felelős műszaki vezető továbbképzés napelemes szakterületen E-001264/2015/B002

 • 2015. Több mint 500 napelemes rendszer az EU-Solar Zrt. szerverén

Környezettudatosság

Gyermekeink jövője a kezünkben van!

A környezetvédelemnek fontos szerepet kell játszania mindennapjainkban. Ennek leghatékonyabb formája, ha megújuló erőforrásokat használunk…

MIÉRT FONTOSAK EZEK A MEGÚJULÓ ERŐFORRÁSOK AZ ÉLETÜNKBEN?

A napelem rendszerek a létező leginkább környezetbarát energiaforrást jelentik. Megújuló energiából táplálkoznak, és nem termelnek semmilyen káros mellékterméket.

Amikor Ön napenergiát használ, akkor nem csak gazdasági nézőpontból hoz okos döntést, de a Föld jövője szempontjából is helyesen cselekszik.


VIGYÁZZUNK TÖRÉKENY BOLYGÓNKRA, HISZEN JELENLEG EZ AZ EGYETLEN!

Amikor Ön az energiaszolgáltatójától vásárol áramot, akkor fontos tudnia, hogy az leginkább nem megújuló forrásból származik és szinte minden esetben káros anyaggal termeli a környezetünket (CO2, NO, NO2, SO2, por, hamu…, stb.) Elértük azt a határ, hogy sok helyen már egészségtelen a puszta levegővétel is!

Óvnunk kell a lakókörnyezetünket a hatalmas mennyiségű káros anyagoktól, amikkel oly sokáig bombáztuk.

A világ számos országában sok millió háztartás már áttért a megújuló energiaforrások használatára.

Ideje, hogy Ön is belépjen ezen tudatos háztartások sorába!

Kíváncsi a Growatt cégre is?

Kérem kattintson az alábbi gombra: